Het Park

“Het Belegh van Groll” is een ruim opgezet bungalowpark, gelegen in het kerkdorp Lievelde. In de rust van de Achterhoek kunt u even bijkomen van de jachtige manier van leven die zo vaak overheerst in de stedelijke gebieden. In uw eigen bungalow met ruime tuin heeft u alle mogelijkheden om tot rust te komen, maar natuurlijk zijn er ook diverse recreatiemogelijkheden. Zo kent het park een eigen tennisbaan, zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden tot zwemmen, in natuurplassen of in een subtropisch zwemparadijs. Diverse fietsenmakers in de omgeving bieden fietsen aan die gehuurd kunnen worden; de ideale manier om de omgeving te leren kennen.

Ook voor het aantal bezienswaardigheden hoeft u het zeker niet te laten! Zo kunt u met de fiets of met auto naar diverse kleine plaatsjes in de buurt met elk hun eigen bijzonderheden. Ook het wandelen in de bossen, waar u echt nog ongestoord kunt rondlopen, is voor velen een bezienswaardigheid.

Alle bungalows zijn in Saksische stijl gebouwd in een bosrijke omgeving, op ca. 1 km van het centrum van Lievelde. De steden Winterswijk (10 km), Groenlo/ Lichtenvoorde (3 km) en Doetinchem (15 km) liggen op rijafstand.

Klik hier om ervaringen van onze gasten te lezen